Als het bestelde niet aan jouw wensen voldoet, kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden voor retour. Je hebt na de melding nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Vervolgens kan het volledige orderbedrag worden gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huisadres naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening.

Retouren en mogelijke kosten

Houd er wel rekening mee, dat Ergohome voor een retourzending van een zit-sta bureau, een bedrag tussen de € 31,- en € 45,- kan rekenen. De retourzending van overige producten, kunnen via pakketpost. Deze kosten bedragen circa € 7,- tot € 12 per pakket, afhankelijk van je locatie, en de omvang van het pakket. Raadpleeg ErgoHome of de website van je vervoerder voor de exacte tarieven.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ErgoHome geretourneerd worden. De te retourneren producten mogen geen gebruikssporen hebben.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@ergohome.nl of middels het retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.