Montage zit-sta bureau 

Om je zoveel mogelijk te ontzorgen, bieden wij onze zit-sta bureaus aan inclusief montage. Mocht je ervoor kiezen om het bureau zelf te monteren, geldt er een minderprijs van 30,- euro. In dat geval wordt het bureau in compacte verpakking gratis thuis bezorgd. De montage is overigens eenvoudig zelf te doen, zie hier voor onze montage-handleiding. Mocht je tijdens de montage van het zit-bureau hulpvragen hebben, kun je een email sturen naar info@ergohome.nl of telefonisch contact opnemen via 023-5747992. Daarnaast is video bellen ook een optie.

Wanneer de optie gekozen wordt inclusief montageservice door Ergohome, wordt er door onze monteurs rekening gehouden met iedere inhuis-situatie. Zo worden het frame deels voor-gemonteerd in twee delen en het bureaublad apart naar binnen gebracht. Daardoor zou het zit-sta bureau ook door een eventueel krap trapgat of gang moeten passen. De monteur van Ergohome is gemiddeld 10-15 minuten bezig op locatie om het zit-sta bureau op de gewenste plek te installeren. Daarbij wordt het op prijs gesteld, als de locatie waar het bureau geplaatst moet worden, goed toegankelijk is voor de installatie.

Mocht je vragen hebben over jouw inhuis-situatie, neem gerust contact met ons op via info@ergohome.nl.

 

Levering van het zit-sta bureau

Wanneer je een zit-sta bureau hebt besteld bij ErgoHome, kan de levering van het bureau inclusief montage binnen 2 weken worden ingepland. Veelal wordt de levering binnen enkele dagen tot een week uitgevoerd. Heb je een specifieke voorkeur voor leverdatum? Of heb je de wens voor een zeer spoedige levering? Je kunt voorafgaand aan de bestelling bij ons informeren naar de mogelijkheden.

Ergohome heeft een eigen transport en service voor bestellingen die zich binnen een straal van 60 km rondom Haarlem bevinden. Voorafgaand aan de levering zal er een dagdeel of richttijd worden aangegeven wanneer het zit-sta bureau bezorgd zal worden.

 

Wat te doen in het geval van een storing aan het zit-sta bureau

Mocht er onverhoopt een storing optreden bij het zit-sta bureau, is dit vaak eenvoudig op te lossen met een aantal instellingen via het bedieningspaneel. Daarbij kun je de volgende stappen volgen:

  1. Stap 1: Houd de omlaag en omhoog knop tegelijkertijd ingedrukt (minimaal 6-10 seconden) voor algehele reset. Ga daarmee eerst naar de laagste stand. Houd nog steeds de omlaag- en omhoog-knop tegelijkertijd ingedrukt en wacht vervolgens tot het bureau een keer kort op en neer gaat en eindigt met hoogte 60 op de display.
  2. Stap 2: Ga eerst naar de laagste stand.
    Houd de 2 + 3 + M knop tegelijkertijd ingedrukt (5-7 seconden) om terug te
    gaan naar fabrieksinstellingen.
  3. Stap 3: Herhaal nogmaals stap 1.

Om vervolgens de favoriete geheugenpositie (zit of sta) op te slaan, kun je
eerst het bureau naar de favoriete hoogte verstellen. Vervolgens kun je de M
knop ingedrukt houden. Dan gaat het display knipperen en kun je op het
gewenste nummer (1 t/m 4) drukken om de positie direct op te slaan.

Mocht het probleem uiteindelijk niet opgelost zijn, neem dan contact op via info@ergohome.nl of voor telefonische ondersteuning via 023-5747992.