Heel Nederland werkt massaal thuis. Daarbij wordt een gezonde werkplek steeds belangrijker. Juist omdat wij langer en meer thuis gaan werken. Zo wordt een elektrisch bureau, met de mogelijkheid om zowel zittend en staand te werken, bijna een must!

Dynamisch thuis werken met een elektrisch bureau

ErgoHome wil door het toepassen van Dynamisch werken, een bijdrage leveren aan een vitale en duurzame thuiswerk omgeving. Daarbij draait het ook om het creëren van bewustwording van het juiste gereedschap/materiaal (en met name het gebruik ervan) dat beschikbaar is om gezond achter je werkplek te blijven. Het is belangrijk dat je fit kan blijven terwijl je thuis werkt.

Daarom geeft elektrisch bureau Upper je de mogelijkheid om meer te bewegen. Dat betekent dat je ook juist thuis actief en productief door kan werken. Ook voorkomt het gebruik van een elektrisch bureau lichamelijke klachten. Vooral om dat je met dit zit-sta bureau ideaal je werkhouding kan afwisselen. Kortom, uit meerdere onderzoeken is bewezen dat het elektrische zit sta bureau voordelen heeft voor de thuiswerkers.

Gebruiksgemak zit sta bureau

Mogelijk heb je ook overwogen om een zit-sta bureau te kopen met slinger verstelling. Bij ErgoHome is deze uitvoering beschikbaar. Toch blijkt uit ervaring van onze klanten, dat bijna altijd de voorkeur gegeven voor een zit sta bureau met elektrische verstelling. Bij een zit sta bureau met slinger gaat de verstelling van een zittend naar een staande positie aanzienlijk minder snel. En dat terwijl de prijs min of meer gelijk is!

De mens staat bij ErgoHome centraal. Happy thuiswerkers en vitaal op de werkplek, dat is waar wij voor staan.

Doordat Ergohome directe import heeft van Upper zit-sta bureaus kunnen wij een hoge kwaliteit bereikbaar maken voor een grote groep thuiswerkers!

Verder zijn wij gespecialiseerd als dealer in exclusieve ergonomische zit-oplossingen en het verbeteren van akoestiek. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de prijzen van de ergonomische oplossingen?

Kijk hier verder voor het elektrisch NPR bureau Upper